De voordelen van moderne TL verlichting
De voordelen van moderne TL verlichting
Maurice Mevissen   |    februari 16, 2019  Verlichting

Traditionele TL verlichting kenmerkt zich door het flikkeren van de lamp wanneer je het licht aandoet. Deze opwarmtijd is bij moderne TL armaturen en LED TL armaturen verleden tijd: je krijgt direct fel licht. De moderne varianten van TL verlichting zijn ook beter voor het milieu. Ze worden duurzaam geproduceerd zonder het gebruik van zware metalen en het gebrek aan UV-straling is beter voor de gezondheid. Het vervangen van je oude TL verlichting voor de moderne LED TL verlichting van lightexpert.nl is zeer eenvoudig. Verwijder je oude armatuur en plaats simpelweg een nieuwe moderne variant om van alle voordelen te genieten. Kijk op https://www.lightexpert.nl/led-tl/led-tl-armaturen/ voor de mogelijkheden.

Bespaar met LED TL Armaturen

Het gebruik van LED TL armaturen is een economisch bewuste keuze vanwege de besparing op je energierekening. LED TL verlichting levert een besparing op van 65%. De investering die je doet, kan je snel terugverdienen dankzij een reductie in de kosten. Ook ben je minder kwijt aan onderhoud. LED TL lampen hebben meer branduren dan hun voorlopers: 25.000 tot 50.000 uur ten opzichte van 20.000 branduren met traditionele TL verlichting. Je geniet optimaal van de toename van branduren wanneer je ook je oude armaturen vervangt.

Welke TL armatuur is het meest geschikt voor jouw toepassing?

In de eerste plaats dien je een keuze te maken tussen TL buis T5 of T8. Het type T5 heeft een diameter van 5 centimeter en het type T8 heeft een diameter van 8 centimeter. Vervolgens kies je een TL armatuur. De IP codering maakt onderscheid in de behuizing van het armatuur. Zo kun je kiezen voor armaturen die waterdicht en stofvrij zijn, maar je kunt ook kiezen voor een armatuur zonder bescherming. Lightexpert.nl helpt je graag met het maken van de beste keuze.