Kies een nieuw doek voor je zonnescherm
Kies een nieuw doek voor je zonnescherm
Maurice Mevissen   |    januari 7, 2018  Tuin

Een zonnescherm is een ideaal hulpmiddel om de zon buiten te houden als deze flink schijnt. Je voorkomt hiermee dat je meubels verkleuren en als de zon niet binnendringt wordt het binnen ook minder warm. Is je zonnescherm nog helemaal goed maar is het doek aan het verslijten? Dan kun je ook overwegen alleen een nieuw zonneschermdoek aan te schaffen. Als het frame nog goed is heb je dat immers niet nieuw nodig.

Kleuren en maten

Kijk voor een nieuw zonneschermdoek eens op de site van Zonneschermdoek.nl. Hierop vind je verschillende doeken in diverse kleuren en motieven zodat er beslist ook iets bij zit dat naar jouw smaak is. Het bestellen van een nieuw doek is niet ingewikkeld. Op de site zie je een blanco zonnescherm staan waarop de kleur die jij gekozen hebt komt te staan zodat je direct kunt zien hoe het eruit komt te zien. Vervolgens geef je de maat die je nodig hebt aan. Je kunt hiervoor het beste de breedte en de hoogte van het oude doek meten want dan weet je zeker dat het altijd klopt. Als je niet precies weet hoe je het beste kunt meten zodat het nieuwe doek ook gaat passen raadpleeg je voor meer informatie even de website.

Prijs berekenen en bestellen

Na het invullen van de afmetingen wordt meteen de prijs van het doek voor je berekend. Of je nu kiest voor een effen of gestreept zonneschermdoek, dat maakt qua prijs geen verschil. De prijs per vierkante meter verschilt daarbij niet. Als het gekozen doek naar je zin is kun je overgaan tot de bestelling. Nadat je het zonnescherm betaald hebt wordt het voor je gemaakt en kun je het binnen 10 dagen thuis verwachten. Monteren doe je eenvoudig zelf met behulp van de handleiding of het instructiefilmpje op internet.